Werkplezier

Met de natuur als inspiratiebron draagt Weverling al ruim 80 jaar bij aan het ontwikkelen, behouden en onderhouden van een groene(re) leefomgeving waarin mensen prettig wonen, leven én werken.

Dit kunnen we alleen realiseren met tevreden medewerkers. Voor onze medewerkers creëren wij daarom een zo prettig mogelijke werkomgeving. Jouw werkplezier staat hierbij centraal.

Zo kijken wij naar wat je echt leuk vindt en waar je goed in bent. We betrekken je bij de projecten die we uitvoeren en je krijgt de vrijheid om mee te denken en in overleg met je collega’s het werk in te delen. We streven een wisselwerking na, waarbij wij zaken ‘terugkrijgen’ uit de organisatie. Of dit nu tijdens werkoverleg, een toolboxmeeting of een persoonlijk gesprek is, de input van jou als medewerker is belangrijk. Er wordt dus naar je geluisterd!

Daarnaast hechten we veel waarde aan betekenisvol werk. Het versterken van de groensector, duurzaamheid, biodiversiteit, maatschappelijk gericht ondernemen en het investeren in (groen) innovaties zijn de kern van ons denken en handelen. Benieuwd aan wat voor mooie projecten wij zoal werken? Bekijk dan onze projectpagina.

Je werkt bij Weverling vanzelfsprekend met modern gereedschap en goede machines. Bij de aanschaf hiervan houden we naast de gebruiksvriendelijkheid voor jou, uiteraard ook rekening met het milieu en duurzaamheid.

Fijne collega’s, met elkaar lachen én soms ook balen, óók dit vergroot je werkplezier. Een goede werksfeer, onderling vertrouwen, waardering en open communicatie vanuit wederzijds respect, daar streven we naar. Om je collega’s beter en op een andere manier te leren kennen, is er naast het werk ruimte voor gezellige activiteiten en plezier: van vrijdagmiddagborrels, de jaarlijkse bbq, een kerstborrel tot aan bedrijfsuitjes. Een hoop goede redenen om bij Weverling aan de slag te gaan!

Weverling wérkt aan jouw werkplezier! Wil jij dit ervaren?

Wat vind je van deze vacatures?

“Weverling geeft je het gevoel dat je erbij hoort, als een hechte familie. Functies zijn er natuurlijk wel, maar er is geen barrière om te zeggen wat je wilt en hier wordt ook naar geluisterd.”

Martijn
Voorman