Persoonlijke vitaliteit

Naast jouw werkplezier en jouw groei en ontwikkeling creëert Weverling volop aandacht voor jouw inzetbaarheid. Samen zorgen we ervoor dat je veilig en gezond werkt en ook op de langere termijn inzetbaar blijft. Je bent hierbij zelf aan zet en wij ondersteunen je graag door je te motiveren en te stimuleren.

Weverling faciliteert en instrueert je om zo veilig mogelijk te werken. We investeren ook graag in jouw vitaliteit, zodat je met energie en gezond aan het werk bent en blijft. Zo bieden we wekelijks vers fruit aan op al onze vestigingen en kun je deelnemen aan diverse activiteiten van ons vitaliteitsprogramma. Het activiteitenaanbod bestaat uit eenmalige activiteiten zoals een voedingsworkshop, een kickboks-clinic en een conditietest, en uit wekelijkse activiteiten zoals de bootcamp, de wandelchallenge, yogalessen en een wielrenproject. Daarnaast worden er persoonlijke maatwerktrajecten aangeboden zoals Stoppen met roken en Verminder je gewicht.

Ondanks dat we ons liever richten op gezondheid en preventie dan op ziekte en arbeidsongeschiktheid, begeleiden we je ook intensief in het geval van ziekteverzuim. Met aandacht voor jou bekijken we de mogelijkheden. We zorgen er ook dan samen voor dat je snel weer inzetbaar wordt en blijft.

Weverling wérkt aan jouw vitaliteit! Wil jij dit ervaren?

Wat vind je van deze vacatures?

“Bij Weverling wordt er naar je geluisterd en word je betrokken bij de bedrijfsprocessen. Ik krijg de ruimte en verantwoordelijkheid om mijn werk naar mijn eigen inzicht uit te voeren en om collega’s wat te leren.”

Jack
Voorman / Boomverzorger