Groei en ontwikkeling bij Weverling

Ben je net je loopbaan in het groen gestart, of werk je al jaren met veel passie in de groene sector? Weverling biedt volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden via Weverling GO!

Weverling GO! staat voor Groei en Ontwikkeling en brengt onze medewerkers altijd verder in hun loopbaan. Zo bieden we leer-werkplekken aan stagiaires, leerlingen en zij-instromers. Zij volgen een vakgerichte werkopleiding in het groen en voeren de nieuw opgedane kennis direct bij ons in de praktijk uit. Door de combinatie leren/werken groeien zij dagelijks door het opdoen van werkervaring én door de gerichte begeleiding en kennisdeling door onze collega’s. Dit levert een bijdrage aan zowel de vakgerichte ontwikkeling als de persoonlijke ontwikkeling.

We staan klaar voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die graag buiten aan het werk zijn. We brengen hen tot bloei door hen in te zetten binnen hun mogelijkheden. Ook zij groeien middels een werk-leertraject, waarbij we naast intensieve begeleiding een speciaal voor deze doelgroep ontwikkeld scholing- en trainingsprogramma aanbieden.

Ook medewerkers met meer werkervaring in het groen laten we zeker niet stilstaan in hun groei en ontwikkeling. Om de aanwezige vakkennis en vaardigheden van deze medewerkers op peil te houden en kennis te krijgen over nieuwe technieken en ontwikkelingen, bieden we vakgerichte trainingen, cursussen en opleidingen aan. We bieden maatwerk-opleidingen aan wanneer een medewerker specifieke wensen heeft ter verbreding of verdieping van zijn of haar kennis of vaardigheden.

En wil je doorgroeien binnen Weverling? Dat kan ook. Samen bekijken we de mogelijkheden en begeleiden we je hierin. We gaan aan de slag met een Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP), met aandacht voor jouw kunnen en potentie. In functioneringsgesprekken en tussentijdse gesprekken bespreken we jouw groei en ontwikkeling.

Kortom, Weverling biedt jou de ruimte om jezelf te laten zien en samen met ons sturing te geven aan je groei en ontwikkeling! Wij creëren een omgeving waarin je uitgedaagd wordt en waar je fouten mag maken om daarvan te leren. Met oog voor wie je bent en wat je doet en kan.

Weverling wérkt aan jouw ontwikkeling! Wil jij dit ervaren?

Wat vind je van deze vacatures?

“Ik heb het naar mijn zin bij Weverling en werk er met plezier! De aandacht voor de vitaliteit van medewerkers vind ik belangrijk. Het aangeboden vitaliteitsprogramma vind ik dan ook een goede investering.”

Harold
Hovenier