Medewerkers in beeld

Wil je weten hoe Weverling óók voor jou wérkt? Op deze pagina zie en lees je de ervaringen van onze medewerkers.

Ervaar in onderstaande vlogs een werkdag van een van onze voormannen en zijn ploeg met een klus bladruimen en een calamiteitendienst stormschade.

Kevin

Kevin is in februari 2023 met zijn eigen bus, samen met zijn vriendin, vanuit Madrid naar Nederland gekomen. Zij wilden hun leven anders inrichten, nieuwe mensen en nieuwe culturen leren kennen. Kevin vond zijn eerste baan in Nederland bij Weverling. Hij begon als uitzendkracht bij ons en werd later aangenomen als vaste medewerker.

“Voor mij zijn mijn collega’s het allerbelangrijkste in het werk. Ik ben superblij met hen. Ik leer zoveel van hen qua werk, taal en de Nederlandse tradities. We ondernemen ook veel leuke uitjes binnen Weverling.”

Perry

“Bij Weverling is er oog voor mijn ontwikkeling. Zo heb ik met collega’s een jaaropleiding tot assistent hovenier succesvol afgerond.”

Thirza

“Werken bij Weverling zorgt er voor dat ik altijd na een dag hard werken voldaan naar huis ga. Bij Weverling brengen wij de natuur tot leven en het leven tot bloei.”

Francien

“Ik ben zij-instromer, en nu inmiddels 2,5 jaar hovenier in opleiding. Ook leer ik meer over boomverzorging. Weverling is echt een familie voor mij. Door de goede begeleiding en de doorgroeimogelijkheden is werken bij Weverling een enorme aanrader!”

Belinde

“Ik werk met veel plezier bij Weverling! Weverling is duurzaam, óók richting haar medewerkers en geeft je de gelegenheid om (persoonlijk) te groeien door middel van cursussen en opleidingen.”

Martijn

“Weverling geeft je het gevoel dat je erbij hoort, als een hechte familie. Functies zijn er natuurlijk wel, maar er is geen barrière om te zeggen wat je wilt. Er is heel veel mogelijk bij Weverling.”

Weverling werkt óók aan werkplezier

Werkplezier en teambuilding vinden wij erg belangrijk. Daarom organiseren wij jaarlijks verschillende gezellige activiteiten zoals vrijdagmiddagsborrels, een zomer BBQ, Kerstviering, nieuwjaars- en Paasontbijt en complete dagjes uit.

Weverling werkt óók voor scholieren

Weverling biedt zowel BOL- en BBL-stageplaatsen voor diverse MBO- en HBO-opleidingen als vakantiewerk in de zomerperiode. Daarnaast helpen wij jaarlijks middels Westland On Stage, leerlingen van middelbare scholen bij hun oriëntatie op hun beroeps- en opleidingskeuze. Tijdens de werkplekbezoeken nemen zij een kijkje binnen ons bedrijf en leren zij meer over ons mooie groene vakgebied.

Weverling werkt voor jou

Ja! Ik wil jullie nieuwe collega worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Voeg een motivatiebrief en CV als bijlage toe en verstuur dit naar ons. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je vooraf meer vragen? Mail dan naar sollicitaties@weverling.nl of bel naar 0174 – 24 36 65.