Medewerkers in beeld

Perry

“Bij Weverling is er oog voor mijn ontwikkeling. Zo heb ik met collega’s een jaaropleiding tot assistent hovenier succesvol afgerond.”

Thirza

“Werken bij Weverling zorgt er voor dat ik altijd na een dag hard werken voldaan naar huis ga. Bij Weverling brengen wij de natuur tot leven en het leven tot bloei.”

Francien

“Ik ben zij-instromer, en nu inmiddels 2,5 jaar hovenier in opleiding. Ook leer ik meer over boomverzorging. Weverling is echt een familie voor mij. Door de goede begeleiding en de doorgroeimogelijkheden is werken bij Weverling een enorme aanrader!”

Belinde

“Ik werk met veel plezier bij Weverling! Weverling is duurzaam, óók richting haar medewerkers en geeft je de gelegenheid om (persoonlijk) te groeien door middel van cursussen en opleidingen.”

Martijn

“Weverling geeft je het gevoel dat je erbij hoort, als een hechte familie. Functies zijn er natuurlijk wel, maar er is geen barrière om te zeggen wat je wilt. Er is heel veel mogelijk bij Weverling.”

Weverling werkt voor jou

Ja! Ik wil jullie nieuwe collega worden.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Voeg een motivatiebrief en CV als bijlage toe en verstuur dit naar ons. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je vooraf meer vragen? Mail dan naar personeelszaken@weverling.nl of bel naar 0174 – 24 36 65.