Arbeidsvoorwaarden

Weverling wérkt voor jou. Dit doen we door jouw werkplezier en inzetbaarheid te vergroten en door je te ondersteunen in jouw groei en ontwikkeling. Je hebt helemaal zin in een nieuwe baan bij Weverling, maar je vraagt je natuurlijk ook af wat dat jou nog meer oplevert. De waardering voor jouw inzet zie je ook terug in de vorm van passende arbeidsvoorwaarden. Veel van deze voorwaarden zijn vastgelegd in onze cao en onderstaand staan de belangrijkste voorwaarden vermeld.

Je wordt ingedeeld in een functie met bijbehorende functiegroep en salaris, conform onze cao. In deze cao vind je ook terug hoeveel je salaris jaarlijks stijgt op basis van de toekenning van periodieken en wanneer er extra cao-verhogingen van je maandsalaris plaatsvinden. Naast je maandsalaris ontvang je 8% vakantiegeld, wat 1 keer per jaar in mei wordt uitbetaald.

Verder neem je deel aan een pensioenregeling bij BPL Pensioenfonds, zodat je pensioen opbouwt voor later. Het grootste deel van de premie wordt door ons als werkgever betaald en een deel betaal je zelf.

Bij Weverling werken we bij een fulltime dienstverband gemiddeld 37 uur per week, soms meer en soms minder. Alle extra uren die je werkt worden omgezet naar flexuren. De gespaarde flexuren neem je op bij collectieve vrije dagen binnen het bedrijf (zo zijn we bijvoorbeeld rond de feestdagen in december 2 weken vrij) en bij onwerkbaar weer. Mocht je op de peildatum eind maart nog flexuren over hebben, kun je er voor kiezen om deze uit te laten betalen of om te zetten in verlofuren.

Verder heb je bij ons – wanneer je fulltime werkt – 25 vakantiedagen per kalenderjaar en ben je vrij op de feestdagen die in de cao zijn opgenomen.

In overleg is het mogelijk om minder uren te werken, wanneer je bijvoorbeeld meer ruimte wilt om bij je kinderen te zijn of wat meer hersteltijd nodig hebt omdat je wat ouder bent. Samen met jou zoeken we naar een juiste werk-privé-balans.

We vinden jouw groei en ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden we naast bovenstaande arbeidsvoorwaarden diverse trainings- en scholingsmogelijkheden aan. Dit gebeurt altijd in overleg met jouw leidinggevende, waarbij je ook afspraken maakt over de kosten en de benodigde studietijd.

Wil je de overige arbeidsvoorwaarden tot in detail weten? Lees dan hier de CAO voor het Hoveniersbedrijf in Nederland.

Weverling wérkt voor jou! Wil jij dit ervaren?

Wat vind je van deze vacatures?