Solliciteren

Solliciteren bij Weverling is heel eenvoudig. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en voeg je cv toe. Het liefst ontvangen we ook een korte motivatie waarom je wil werken bij Weverling. In het formulier geef je aan op welke vacature je solliciteert. Een overzicht van de vacatures vind je op deze pagina.

Staat jouw nieuwe baan er niet tussen, maar ben je wel benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Kies dan in het formulier voor ‘open sollicitatie’.

We zien je sollicitatie tegemoet en maken graag kennis met je!

Choose File
Bedankt voor je sollicitatie. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.
Sorry, er is iets fout gegaan met het verzenden van jouw sollicitatie. Probeer het nog eens.

Ben jij er klaar voor om via Weverling GO! verder te groeien en je te ontwikkelen? Bekijk dan snel de mogelijkheden voor jouw nieuwe baan!

Bekijk alle vacatures

Wat vind je van deze vacatures?

“Werkplezier, fijne collega’s en waardering, dat is waarom Weverling voor mij werkt en wat mij energie geeft! Deze energie zet ik graag in om collega’s te begeleiden in hun groei en ontwikkeling en om samen te werken aan de inzetbaarheid.”

Esther
Personeelszaken

“Uitdagend werk, het wij-gevoel en motiverende collega’s, dat geeft mij een hoop plezier! Met dit plezier sta ik je graag bij om je adequaat te helpen en jou net zoveel plezier te geven in jouw werk. Samen geven we het plezier door.”

Eva
Personeelszaken