32-40 uur| Monster

Financieel Manager

Ben jij die financiële professional die er voor zorgt dat onze financiële administratie én het team optimaal functioneren? En wil je vanuit jouw expertise impact hebben op de koers van het bedrijf?

Bij Weverling Groenproviders kun jij die sleutelrol vervullen. Wij zijn een dynamisch familiebedrijf met zes werkmaatschappijen, waar jij als financieel manager de sparringpartner voor directie en aandeelhouders bent. Je bent eindverantwoordelijk voor de financiële administratie en speelt een cruciale rol in het waarborgen van de financiële gezondheid van de organisatie.

Je geeft leiding aan een team van zes gemotiveerde medewerkers, die je begeleidt en coacht. Je zorgt ervoor dat onze financiële processen adequaat verlopen, passend bij de activiteiten en koers van de onderneming. Ook ben jij degene die hierin stuurt op efficiëntie en verbetering.

Je coördineert de jaarrekening audit en fungeert als eerste aanspreekpunt voor de accountant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen, analyseren en presenteren van maand- en kwartaalrapportages, begrotingen, forecasts en kostprijsanalyses.

Een belangrijk aspect van je functie is het structureren en beheren van de geldstromen binnen de organisatie. Je hebt een scherp oog voor financiële risico’s en zorgt ervoor dat de organisatie voldoet aan alle wettelijke en interne richtlijnen. Je toetst opdrachten en contracten op juridische, fiscale en financiële aspecten en onderhoudt sterke relaties met stakeholders zoals financiers, accountants, fiscalisten, notarissen, leveranciers en aandeelhouders.

Naast het financiële beheer, speel je ook een rol in het coördineren en implementeren van (ICT)projecten en het optimaliseren van werkprocessen. Met jouw affiniteit voor ICT en kennis van systemen en software, zorg je ervoor dat de organisatie toekomstbestendig blijft.

Wij zoeken

Wij zoeken een kandidaat met een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de financiële richting en bewezen leidinggevende kwaliteiten. Je bent een verbindende factor binnen het team, analytisch sterk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift. Je hebt een hands-on mentaliteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Spreekt deze uitdaging jou aan? Dan kijken we ernaar uit om je te ontmoeten!

Wij hebben oog voor jou!

Wij bieden onder meer:

  • Een professionele werkomgeving en een goede werksfeer in een team met kundige collega’s
  • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
  • Daarnaast een pakket van goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een bedrijfsauto en een mooie pensioenregeling
  • 25 vakantiedagen per jaar en daarnaast bouw je flexdagen op, die ingezet worden voor de kerstvakantie en andere collectieve vrije dagen;
  • Een goede werk-privébalans, waarin wij meedenken in arbeidsduur en verlofvormen zoals geboorte-, ouderschaps- en zorgverlof
  • Veel aandacht voor jouw persoonlijke groei! Er zijn diverse opleidings-, ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden
  • We investeren graag in jouw gezondheid d.m.v. een vitaliteitsprogramma, met o.a. gezamenlijke sportactiviteiten, een spreekuur van een fysiotherapeut en fruit op het werk
  • Leuke extra’s in de vorm van gezellige activiteiten, zoals een vrijdagmiddagborrel, jaarlijkse BBQ, kerstborrel, bedrijfsuitjes en natuurlijk vergeten wij je verjaardag niet

Bij wie ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij Weverling Groenproviders. Wij zijn een modern en professioneel familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor een groene buitenruimte en prettige leefomgeving. Groen maakt het verschil! Dat is onze visie.

Naast advies en ontwerp werken we aan het realiseren en beheren van groen, daken en tuinen voor uiteenlopende opdrachtgevers. De projecten variëren van de aanleg en/of onderhoud van daktuinen, (semi-)openbaar groen, schoolpleinen en natuurspeelplekken, begraafplaatsen, stadstuinen tot de complete (her)inrichting van buitenruimtes. Elk project is uniek, met eigen uitdagingen. Benieuwd aan wat voor mooie projecten wij zoal werken? Bekijk dan onze projectpagina.

Onze vestigingen bevinden zich in Monster, Rotterdam, Den Haag en Alphen aan den Rijn.

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie of om direct te solliciteren contact op met Esther van Oosterwijk, HR-adviseur, via evoosterwijk@weverling.nl of telefoonnummer 06-48058783.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Weverling werkt voor jou

Ja! Ik ben jullie Financieel Manager!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in. Voeg een motivatiebrief en CV als bijlage toe en verstuur dit naar ons. We nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op! Heb je vooraf meer vragen? Mail dan naar sollicitaties@weverling.nl of bel naar 0174 – 24 36 65.